Oplev Holbæk

Hvem er vi?

din guide til lokale begivenheder

Oplev Holbæk er dit vindue til et rigt og levende kulturliv i Holbæk Kommune.

Som en del af Kulturforum Holbæk bringer vi dig tættere på de mest spændende, inspirerende og underholdende kulturelle begivenheder i vores lokalområde.

Fra spændende kunstudstillinger og teaterforestillinger til musikfestivaler og litterære aftener – Oplev Holbæk er din guide til det bedste, vores skønne by har at byde på.

Oplev Holbæk samler kulturen

Oplev Holbæk er en del af Kulturforum Holbæk, som arbejder for at synliggøre og promovere kulturelle aktiviteter gennem en række forskellige kanaler.

Vores månedlige nyhedsbrev giver dig en forsmag på de kommende begivenheder, og vores aktive tilstedeværelse på sociale medier sikrer, at du altid er opdateret.

Vi samarbejder tæt med lokale spillesteder, museer, teatre, og uddannelsesinstitutioner for at sikre, at du får det fulde overblik over, hvad der sker i og omkring Holbæk.

Foreningens Opbygning

Oplev Holbæk er resultatet af et samarbejde mellem flere forskellige kulturaktører i Holbæk Kommune.

Sammen har vi skabt en fælles platform, der fremmer de mange spændende kulturelle begivenheder i vores lokalområde.

Vores mål er at styrke og synliggøre kulturlivet i Holbæk gennem samarbejde og fælles initiativer.

Er du interesseret i at blive medlem og bidrage til vores fællesskab?

Kontakt os for her mere information.

fordele som Medlem

Som medlem af Kulturforum Holbæk får du adgang til eksklusive tilbud og muligheder for at fremhæve dine egne events og aktiviteter.

Vi tilbyder medlemskaber til alle kulturaktører i Holbæk Kommune, der ønsker at være en del af et dynamisk netværk, der arbejder for at berige og udvikle vores kulturelle landskab.

Som medlem får du bl.a. mulighed for at blive promoveret gennem vores annoncer i aviser, på infoskærme rundt omkring i byen og via vores ugentlige nyhedsbrev.

Du kan læse mere om Kulturforum Holbæk her